Residentie Livorno

Residentie Livorno

Franslaan 81, Nieuwpoort

Residentie Livorno

Mooi en zongerichte appartementen (hoek en midden) gelegen in een pas afgewerkte nieuwbouwresidentie op een toplocatie te Nieuwpoort. Vlakbij winkels, openbaar vervoer en op 100 meter van de zeedijk van Nieuwpoort. Mogelijkheid tot aankoop van een privatieve berging gelegen in de kelderverdieping. Zijn inbegrepen in de verkoopprijs: garagetaks, aansluitingskosten, EPB- en postinterventiedossier. Het appartement werd ook reeds volledig geschilderd. Volledig instapklaar!
  1. zongerichte terrassen
  2. goede ligging nabij zee en winkelstraat
  3. meerwaarde dankzij heraanleg franslaan

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.