Consulting

Consulting

Bemiddeling in verkoop van projectgronden

Bent u in het bezit van een onroerend goed waarvan u denkt dat dit dienstig zou kunnen zijn als projectgrond dan biedt Portus vastgoed u hiervoor een specifieke aanpak.

Advies over uw projectgrond

Projectgronden kunnen bebouwbare terreinen zijn, maar evengoed terreinen met panden of huizen voor afbraak, herbestemming of herinvulling. Eerst en vooral worden de juridische en stedenbouwkundige mogelijkheden afgetoetst. Op basis hiervan gaan wij de reële waarde en mogelijkheden van uw grond vrijblijvend onderzoeken om deze zo maximaal te optimaliseren.

Verkoop van uw projectgrond

Nadien gaan wij discreet voor u op zoek naar een solvabele afnemer. Uw grond staat niet online, uw grond krijgt geen reclamebord. Wel krijgt het wat het echt verdient : een grondige analyse, een correcte opvolging en een discrete verkoop aan zijn maximaal potentieel.

Referenties: 

  • Nieuwbouwproject Lombardsijdelaan, Lombardsijde
  • Nieuwbouwproject Ieperstraat, Nieuwpoort
  • Voor meer specifieke referenties contacteer ons kantoor.

Juridisch- en fiscaal vastgoedadvies

Daarnaast kunt u bij Portus vastgoed Nieuwpoort ook terecht voor advies en ondersteuning bij vastgoedtransacties.

Wetten en regelgeving

De aankoop en de verkoop van een onroerend goed zijn onderworpen aan heel wat wetten en regelgeving, die met grote regelmaat aangepast en gewijzigd worden. Snel kunnen beschikken over de juiste juridische expertise is dan een absoluut voordeel.

Notariële kennis

Gezien onze notariële achtergrond hebben wij een zeer uitgebreide kennis opgebouwd over onroerend goed aan zee waardoor wij u juridisch en fiscaal kunnen adviseren tijdens de verschillende fases van uw vastgoedtransactie. Een verkoop of aankoop is immers te belangrijk om aan het toeval over te laten!

Juridisch- en fiscaal vastgoedadvies

Contacteer ons vrijblijvend