Vastgoed aan de kust verkopen of verhuren? <br>Dit kan u van ons verwachten:

Vastgoed aan de kust verkopen of verhuren?
Dit kan u van ons verwachten:

Wie zijn we?

Portus vastgoed is een onafhankelijk vastgoedkantoor gespecialiseerd in de bemiddeling van onroerende goederen aan zee met de nadruk op advies en ondersteuning. Portus vastgoed wordt geleid door Jean-Pierre Lebon en Annelies Pylyser, beiden erkend vastgoedmakelaar. Annelies heeft jarenlange praktische ervaring in het notariaat waardoor zij u fiscaal en juridisch kan bijstaan bij alle aan- en verkooptransacties. Jean-Pierre bezit expertise in het schatten van onroerende goederen. Hij is ook vertrouwd met de nieuwste communicatie- en marketingtechnieken. Een perfect immo team dus om ieder vastgoed snel en correct te kunnen verkopen/verhuren.

Portus Nieuwpoort-Bad/Simli

Albert I laan 99, 8620 Nieuwpoort

Portus Nieuwpoort-Stad

Kaai 34, 8620 Nieuwpoort
Download hier onze vastgoedkrant

Wat doen we?

 1. Verkoop en verhuur van onroerende goederen

  Bij Portus vastgoed kunt u terecht voor de verkoop en de verhuur van uw vastgoed. Gelet op de steeds complexer wordende juridische en fiscale wetgeving is een goede begeleiding immers zeer belangrijk. Als erkende gediplomeerde vastgoedmakelaars weten wij als geen ander hoe uw vastgoed in de kijker te plaatsen via professionele fotografie en de nieuwste communicatiemiddelen. Wij garanderen u een optimale correcte samenwerking, een dossier van A tot Z, perfect sluitend opgemaakte documenten, bijstand en advies op maat, en dit alles via een uiterst persoonlijke aanpak.

 2. Schatting

  Portus zorgt voor een correcte schatting van uw eigendom.  Een vlotte verkoop start immers met een correcte prijsbepaling.

 3. Consulting

  Portus vastgoed biedt u advies en ondersteuning bij vastgoedtransacties en bemiddelt in de verkoop van projectgronden.

De naam Portus

Portus betekent "haven" in het Latijn en het staat voor een natuurlijke of aangelegde veilige ligplaats voor schepen. De haven is ook de plek waar je na lang reizen terug thuiskomt. Het is de plek waar je steeds de ander treft. Portus is een korte en krachtige naam, die eenvoud uitstraalt en verwijst naar de betekenis van haven. Het symboliseert de manier waarop wij willen werken. Een lange termijn relatie opbouwen gebaseerd op een eerlijke, correcte en persoonlijke aanpak!

Daarnaast verwijst port naar deur en ûs naar het west-vlaams voor huis. De deur naar uw nieuwe huis doen wij voor u open!

Strengths Portus

 1. eerlijk, correct en professioneel advies

 2. juridisch en fiscaal onderlegd : 10 jaar notariële ervaring

 3. uniek verkoopsconcept : switch house formule

 4. innovatieve sterke communicatie

 5. Jong en dynamisch

Contacteer ons vrijblijvend