Residentie Lectus III

Residentie Lectus III

Albert I laan 269, Nieuwpoort

Residentie Lectus III

Exclusief nieuwbouwproject gelegen in de winkel/wandelstraat van Nieuwpoort-Bad. Met zijn moderne en hedendaagse architectuur biedt dit project u optimaal ingedeelde appartementen voorzien van alle luxe en comfort. Dankzij de grote raampartijen en de ruime terrassen hebt u bovendien een uniek zicht. De optimale indeling van de appartementen gecombineerd met een kwalitatieve afwerkingen zorgen ervoor dat uw aankoop een topinvestering is. Laatste duplex-appartement beschikbaar met exclusieve afwerking. Instapklaar. Neem snel contact met ons op voor meer info of voor een direct bezoek.

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.