Nieuwbouwproject Lectus IX

Nieuwbouwproject Lectus IX

Franslaan 56, Nieuwpoort

Nieuwbouwproject Lectus IX

Nieuwbouwresidentie Lectus IX te koop te Nieuwpoort. Dit project is gelegen langs de Franslaan 56-58 te Nieuwpoort-Bad. Project bestaande uit 20 appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers waarbij u telkens over 2 ruime terrassen beschikt. Verder zijn er ondergrondse gesloten garages beschikbaar en privatieve bergingen. Deze residentie kenmerkt zich door een mooie architectuur gecombineerd met een uiterst kwalitatieve afwerking. Eigen afwerking kunt u nog volledig zelf kiezen. Residentie Lectus IX is zeer centraal gelegen in de Franslaan te Nieuwpoort-Bad op wandelafstand van de winkelstraat, het strand en het openbaar vervoer. Contacteer ons voor meer info. T 058/62.50.50

1. Toparchitectuur gecombineerd met luxueuze afwerking

2. Grote terrassen

3. Centrale ligging dichtbij strand

4. Ondergrondse garages

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Nieuwbouwproject Lectus IX te Nieuwpoort-Bad

Project gelegen langs de vernieuwde Franslaan te Nieuwpoort, bestaande uit 20 appartementen en 1 handelspand. Ondergrondse garages, bergingen en fietshaken te koop.

5de verdieping

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Duplex 56.05.02 2 111 m2 126 m2 Verkocht
Duplex 58.05.01 3 125 m2 144 m2 Verkocht