Energiezuinige nieuwbouwwoningen

Energiezuinige nieuwbouwwoningen

Bamburgstraat 94, Lombardsijde

Energiezuinige nieuwbouwwoningen

Energiezuinige nieuwbouwwoningen te koop te Lombardsijde. Kleinschalige project met 2 halfopen bebouwingen gelegen in een rustige residentiële wijk en op wandelafstand van het centrum van Lombardsijde. Deze woningen zijn voorzien van alle hedendaags comfort en werden gebouwd volgens de nieuwste energienormen. De woningen omvatten 3 of 4 slaapkamers en beschikken over mooie zuidgerichte tuinen. Oplevering begin 2024. Interesse in dit mooie project? Contacteer Portus vastgoed Nieuwpoort 058 62 50 50

Energiezuinig

Hedendaags comfort

Zuidgerichte tuinen

Woonwijk

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Dit kleinschalige project bestaat uit 2 halfopen nieuwbouwwoningen gebouwd volgens de nieuwste energienormen en voorzien van alle hedendaags comfort. Gelegen in een woonwijk en vlakbij het centrum van Lombardsijde.

Gelijkvloers

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Woning LOT 1 3 170 m2 250 m2 Verkocht
Woning LOT 2 4 185 m2 317 m2 Verkocht