Luxe appartement Nieuwpoort
Luxe appartement Nieuwpoort - 2434
Luxe appartement Nieuwpoort - 1303
Luxe appartement Nieuwpoort - 1305
Luxe appartement Nieuwpoort - 1299
Luxe appartement Nieuwpoort - 1297
Luxe appartement Nieuwpoort - 8298
  • Appartement REF. 2017/TK/1631/R Franslaan 30, Nieuwpoort

Luxe appartement Nieuwpoort

  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 2 Terrassen
  • 130 m2 Opp. grond
  • 119 m2 Bewoonbare Opp.

Appartement

Franslaan 30, Nieuwpoort

Nieuwbouwresidentie Lectus V te koop te Nieuwpoort op een zeer centrale ligging in hartje Nieuwpoort-Bad. Project omvat 9 appartementen. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 119m² en 15m² terrassen. Het appartement is voorzien van grote leef-terrassen en zeer grote raampartijen zodat u maximaal van het licht kunt genieten. Het omvat een zeer grote leefruimte met een volledig ingerichte keuken, afzonderlijke berging, 3 slaapkamers, apart toilet en een badkamer met bad of douche en dubbele lavabo. De appartementen kenmerken zich door een zeer kwalitatieve afwerking. Parkeerplaatsen en privatieve fietsenberging in het gebouw beschikbaar. Klasse residentie op een toplocatie! Wees er snel bij. Contacteer ons voor meer info.

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Kantoor Albert I laan 99, 8620 Nieuwpoort

Bekijk cv

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Algemene staat Uitstekende staat
Tuin -
Bouwjaar 2017
Renovatiejaar -
E peil 60
Kadastraal inkomen -
Dak nieuw
Beglazing Dubbel glas
Verwarming Aardgas
Bouwvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built attest -
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Downloads

Interesse in dit pand?

Kopen via switch house formule?

U wilt uw bestaande woning of appartement verkopen en een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement kopen aan zee. Portus heeft de oplossing op maat.

Kopen via <span>switch house formule</span>?