Appartement te koop met 3 slaapkamers
Appartement te koop met 3 slaapkamers - 8689
Appartement te koop met 3 slaapkamers - 8690
Appartement te koop met 3 slaapkamers - 8691
Appartement te koop met 3 slaapkamers - 8692
  • € 574.000
  • Appartement REF. TK/1816 Marie-Louis 00.02 Louisweg 14, Nieuwpoort

Appartement te koop met 3 slaapkamers

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 1 Terras
  • 177 m2 Opp. grond
  • 142 m2 Bewoonbare Opp.

Appartement - € 574.000

Louisweg 14, Nieuwpoort

Appartement gelegen op de gelijkvloerse verdieping van nieuwbouwproject Marie-Louis te Nieuwpoort. Omvat een grote leefruimte met open volledig ingerichte keuken uitgevend op grote zongerichte terrassen, ruime berging bij de keuken, 3 slaapkamers uitgevend op grote terrassen, waarvan één met douchekamer met lavabo. Verder is er een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet, extra berging, apart toilet. Doorgang voorzien naar de garage. Project kenmerkt zich door een mooie architectuur gecombineerd met een luxueuze afwerking. Garages beschikbaar op de gelijkvloers verdieping. Deze residentie paalt aan de residentiële villa wijk Simli en is gelegen in een groene omgeving op wandelafstand van het strand, de lokale winkels en het openbaar vervoer. Contacteer ons voor meer info. T 058/62.50.50

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Kantoor Albert I laan 99, 8620 Nieuwpoort

Bekijk cv

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Algemene staat Nieuwe staat
Tuin Ja
Bouwjaar 2018
Renovatiejaar -
E peil 45
Kadastraal inkomen -
Dak nieuw
Beglazing Dubbel glas
Verwarming Aardgas
Bouwvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built attest -
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Downloads

Interesse in dit pand?

Kopen via switch house formule?

U wilt uw bestaande woning of appartement verkopen en een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement kopen aan zee. Portus heeft de oplossing op maat.

Kopen via <span>switch house formule</span>?