Appartement te koop Lombardsijde
Appartement te koop Lombardsijde - 6033
Appartement te koop Lombardsijde - 9588
Appartement te koop Lombardsijde - 9589
Appartement te koop Lombardsijde - 9590
Appartement te koop Lombardsijde - 9591
 • € 220.000
 • Appartement REF. TK/1711 De Lombarden 11 Lombardsijdelaan 152, Lombardsijde

Appartement te koop Lombardsijde

 • 2 Slaapkamers
 • 1 Badkamer
 • 1 Terras
 • 113 m2 Opp. grond
 • 108 m2 Bewoonbare Opp.

Appartement - € 220.000

Lombardsijdelaan 152, Lombardsijde

Nieuwbouwappartement gelegen in de nieuwe residentie De Lombarden te Lombardsijde. Dit appartement is gelegen op de derde en vierde verdieping en omvat: Op de derde verdieping een grote leefruimte uitgevend op een zongericht terras, volledig geïnstalleerde keuken met grote berging, apart toilet en op de vierde verdieping een twee grote slaapkamers, vestiaire en badkamer. Project gelegen in het hart van Lombardsijde op wandelafstand van de lokale winkels, openbaar vervoer en op een kilometer van het strand. Dit project kenmerkt zich door hedendaagse architectuur en hoogstaande afwerking. Privatieve autostaanplaatsen, privatieve bergingen en privatieve fietsbergingen beschikbaar. Gemeenschappelijke fietsenberging tevens aanwezig. Contacteer ons voor meer info. Tel 058/62.50.50

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Kantoor Albert I laan 99, 8620 Nieuwpoort

Bekijk cv

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Algemene staat Nieuwe staat
Tuin -
Bouwjaar 2017
Renovatiejaar -
E peil 50
Kadastraal inkomen -
Dak nieuw
Beglazing Dubbel glas
Verwarming Aardgas
Bouwvergunning In aanvraag
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built attest -
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Downloads

Interesse in dit pand?

Kopen via switch house formule?

U wilt uw bestaande woning of appartement verkopen en een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement kopen aan zee. Portus heeft de oplossing op maat.

Kopen via <span>switch house formule</span>?