Woningen De Lombarden 2.0

Woningen De Lombarden 2.0

Bassevillestraat , Lombardsijde

Woningen De Lombarden 2.0

Nieuwbouwwoningen De Lombarden 2.0 te koop te Lombardsijde (Middelkerke). Project gelegen in het hart van Lombardsijde op wandelafstand van de lokale winkels, openbaar vervoer en op een kilometer van het strand. Dit project kenmerkt zich door hedendaagse architectuur, veel lichtinval en hoogstaande afwerking. Het project omvat 2 woningen. Beide woningen beschikken over 3 slaapkamers. en groot zonneterras. Contacteer Portus vastgoed voor meer info. Tel 058/62.50.50

1. Hedendaagse nieuwbouwwoningen

2. Drie ruime slaapkamers 

3. Groot zonneterras

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Kleinschalig nieuwbouwproject met 2 hedendaagse woningen met 3 slaapkamers, 1 badkamer, inpandige garage en ruim zonneterras. Eigen afwerking mogelijk.

1ste verdieping

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Woning W1 3 139 m2 153 m2 Verkocht
Woning W2 3 140 m2 156 m2 Verkocht