Nieuwbouwwoningen te koop te Lombardsijde

Nieuwbouwwoningen te koop te Lombardsijde

Lombardsijdelaan 128, Lombardsijde

Nieuwbouwwoningen te koop te Lombardsijde

Nieuwbouwproject te koop te Lombardsijde bestaande uit 4 halfopen bebouwingen. Elke woning omvat op de gelijkvloerse verdieping een ruime inkomhal met apart toilet, een leefruimte met eet-en zithoek en een open volledig ingerichte keuken met aansluitend een berging/wasplaats en een garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging/dressing. De derde verdieping beschikt over een derde slaapkamer en een berging/zolder die eveneens kan omgebouwd worden tot vierde slaapkamer. Verder beschikt de woning over een aangename tuin. Eigen keuze afwerking mogelijk. Dit project is gelegen in het centrum van Lombardsijde vlakbij de lokale winkels, het marktplein, het openbaar vervoer, de golf en op 2km van het strand. Wenst u meer info over dit project? Contacteer Portus Vastgoed op 058/62.50.50

4 HALFOPEN BEBOUWING

ZEER ENERGIEZUINIG

EIGEN AFWERKING

CENTRALE LIGGING

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Project bestaande uit 4 nieuwbouwwoningen gelegen te Lombardsijde vlakbij het centrum.

Elke woning omvat 3 slaapkamers, een garage en een privatieve tuin.

U kunt de woning nog naar eigen wens afwerken.

 

Gelijkvloers

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Woning woning 1 3 171 m2 198 m2 Verkocht
Woning woning 2 3 171 m2 198 m2 Verkocht
Woning woning 3 4 174 m2 201 m2 Verkocht
Woning woning 4 3 174 m2 200 m2 Verkocht