Nieuwbouwproject Het Prinsenhof te koop met eigentijdse nieuwbouwvilla's

Nieuwbouwproject Het Prinsenhof te koop met eigentijdse nieuwbouwvilla's

Zomerweg 1, Beauvoorde

Nieuwbouwproject Het Prinsenhof te koop met eigentijdse nieuwbouwvilla's

Uniek nieuwbouwproject bestaande uit vier alleenstaande villa's en zeven koppelbouwwoningen. Dit project is gelegen op een rustige doch strategische ligging op een boogscheut van Veurne. Diverse scholen, werkgelegenheden en vrijetijdsbestedingen bevinden zich in de nabije omgeving. Elke villa werd opgetrokken op een ruim perceel bouwgrond. De villa's kenmerken zich verder door hun verfijnde architectuur en hun hoogstaande afwerking. Momenteel nog 1 open bebouwing beschikbaar. Interesse? Contacteer Portus vastgoed Nieuwpoort 058/62.50.50

Ruime villa's met 5 slaapkamers

Hedendaags

Hoogstaande afwerking

Rustige doch centrale ligging

 

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Nieuwbouwproject Het Prinsenhof is gelegen op een rustige doch centrale ligging te Beauvoorde. Ze omvat in totaal 11 nieuwbouwwoningen. Nog 2 open bebouwingen te koop.

Gelijkvloers

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Villa Lot 10 5 210 m2 543 m2 Verkocht
Villa Lot 5 5 236 m2 451 m2 Verkocht