Moderne nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers te koop te Lombardsijde

Moderne nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers te koop te Lombardsijde

Bassevillestraat 32, Lombardsijde

Moderne nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers te koop te Lombardsijde

Moderne gezinswoningen met 3 slaapkamers te koop te Lombardsijde. Dit nieuwbouwproject omvat 2 halfopen bebouwingen gelegen langs de Bassevillestraat te Lombardsijde. Deze woningen kenmerken zich door hun hedendaagse stijl voorzien van alle moderne comfort. Ze omvatten op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte met eethoek, zithoek en een open volledig geïnstalleerde keuken en een ruime inpandige garage met berging. Op de bovenverdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een nachthall met afzonderlijk toilet en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. Verder is er een zolderverdiep die extra uitbreidingsmogelijkheden biedt. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en mooi zicht op de zonnige tuin. De binnenafwerking kunt u volledig naar eigen smaak kiezen binnen het vooropgestelde budget. Dit project is gelegen in het centrum van Lombardsijde vlakbij de lokale winkels, het marktplein, het openbaar vervoer, de golf en op 2km van het strand. Wenst u meer info over dit project? Contacteer Portus Vastgoed op 058/62.50.50

2 HALF OPEN BEBOUWINGEN

MODERN EN HEDENDAAGS COMFORT

EIGEN AFWERKING 

CENTRALE LIGGING

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Nieuwbouwproject bestaande uit 2 halfopen bebouwingen gelegen te Lombardsijde, vlakbij het centrum. Elke woning omvat 3 ruime slaapkamers, een inpandige garage en een privatieve zongerichte tuin. U kunt de woning nog naar eigen smaak afwerken.

Gelijkvloers

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Woning lot 5 3 189 m2 215 m2 Verkocht
Woning lot 6 3 189 m2 213 m2 Verkocht