Energiezuinige nieuwbouwvilla's te koop

Energiezuinige nieuwbouwvilla's te koop

Weststraat 6, Lombardsijde

Energiezuinige nieuwbouwvilla's te koop

Project "IMPRESSIONS" is gelegen te Lombardsijde (deelgemeente Middelkerke) op een unieke locatie vlakbij de jachthaven van Nieuwpoort. Dit project bestaat uit 4 unieke alleenstaande moderne villa's van hoogstaande kwaliteit. Elke villa omvat 5 volwaardige slaapkamers en 2 badkamers. Deze energiezuinige villa's kenmerken zich verder door hun strakke moderne uitstraling met grote glaspartijen en perfecte oriëntatie zodat u de ganse dag kunt genieten van de zon.

4 alleenstaande nieuwbouwvilla's

Energiezuinig (E<30)

Eigen indeling en afwerking

Tot 5 slaapkamers

Rustige ligging 

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Project Impressions te Lombardsijde bestaat uit 4 alleenstaande nieuwbouwvilla's. Kenmerkend zijn de hedendaagse architectuur en de hoogstaande afwerking. Elke woning omvat 5 slaapkamers en 2 badkamers. U kunt de indeling en afwerking nog naar eigen wens bepalen.

Gelijkvloers

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Villa Lot 1 5 260 m2 639 m2 Verkocht
Villa Lot 2 4 260 m2 658 m2 Verkocht
Villa Lot 3 5 264 m2 699 m2 Verkocht
Villa Lot 4 4 226 m2 805 m2 Verkocht