Duplex te koop in nieuwbouwresidentie Lectus IX te Nieuwpoort
Duplex te koop in nieuwbouwresidentie Lectus IX te Nieuwpoort - 11766
Duplex te koop in nieuwbouwresidentie Lectus IX te Nieuwpoort - 11764
Duplex te koop in nieuwbouwresidentie Lectus IX te Nieuwpoort - 11765
Duplex te koop in nieuwbouwresidentie Lectus IX te Nieuwpoort - 11768
Duplex te koop in nieuwbouwresidentie Lectus IX te Nieuwpoort - 11767
  • € 426.500
  • Duplex REF. TK/2027-4 Franslaan 56, Nieuwpoort

Duplex te koop in nieuwbouwresidentie Lectus IX te Nieuwpoort

  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 2 Terrassen
  • 126 m2 Opp. grond
  • 111 m2 Bewoonbare Opp.

Duplex - € 426.500

Franslaan 56, Nieuwpoort

Nieuwbouwresidentie Lectus IX te koop te Nieuwpoort. Deze duplex is gelegen op de 5de en 6de verdieping van het nieuwbouwproject Lectus IX te Nieuwpoort. Het omvat op de benedenverdieping een mooie leefruimte uitgevend op een terras aan de voorkant van de residentie, apart toilet en een open volledig geïnstalleerde keuken met privatieve berging uitgevend op een 2de terras aan de achterzijde van de residentie. Op de bovenverdieping zijn 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een berging/dressing. Deze duplex betreft een zeer lichtrijk appartement door de grote raampartijen langs beide kanten. In de kelderverdieping zijn er gesloten garages beschikbaar, privatieve bergingen en privatieve fietshaken. Deze residentie kenmerkt zich door een mooie hedendaagse architectuur gecombineerd met een uiterst kwalitatieve afwerking. Eigen afwerking kunt u tevens nog volledig zelf kiezen. Dit project is gelegen langs de Franslaan 56-58 te Nieuwpoort-Bad, op een zeer centrale ligging, vlakbij de winkelstraat, het strand en het openbaar vervoer. Contacteer ons voor meer info. Portus vastgoed Tel 058/62.50.50

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Kantoor Albert I laan 99, 8620 Nieuwpoort

Bekijk cv

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Algemene staat Nieuwe staat
Tuin -
Bouwjaar 2021
Renovatiejaar -
EPC referentie -
EPC waarde 40 kWh/m²
Kadastraal inkomen -
Dak nieuw
Beglazing Dubbel glas
Verwarming Aardgas
Bouwvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built attest -
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Interesse in dit pand?

  • Richtlijnen protocol bij bezoeken/klantencontact ivm Covid-19