Duplex-appartement met 2 slaapkamers
Duplex-appartement met 2 slaapkamers - 9022
Duplex-appartement met 2 slaapkamers - 9023
Duplex-appartement met 2 slaapkamers - 9024
Duplex-appartement met 2 slaapkamers - 9021
Duplex-appartement met 2 slaapkamers - 9025
Duplex-appartement met 2 slaapkamers - 8681
Duplex-appartement met 2 slaapkamers - 8682
Duplex-appartement met 2 slaapkamers - 8683
Duplex-appartement met 2 slaapkamers - 8684
  • € 315.000
  • Appartement REF. TK/1812 Lectus VI 62.05.02 Franslaan 60, Nieuwpoort

Duplex-appartement met 2 slaapkamers

  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 2 Terrassen

Appartement - € 315.000

Franslaan 60, Nieuwpoort

Duplex-appartement gelegen op de vijfde en zesde verdieping van de nieuwbouwresidentie Lectus VI. Omvattend: Op het niveau van de 5de verdieping: inkom, leefruimte met open volledig ingerichte keuken uitgevend op een groot terras aan de voor- en achterkant van het gebouw, berging, trap naar boven, op het niveau van de 6de verdieping: twee slaapkamers, badkamer met douche, lavabo en toilet. Residentie Lectus VI is een nieuw project bestaande uit 20 appartementen met 1,2 of 3 slaapkamers waarbij u telkens over 2 ruime terrassen beschikt. Verder zijn er ondergrondse gesloten garages beschikbaar en privatieve bergingen. Deze residentie kenmerkt zich door een mooie architectuur gecombineerd met een uiterst kwalitatieve afwerking. Eigen afwerking kunt u nog volledig zelf kiezen. Residentie Lectus VI is zeer centraal gelegen in de Franslaan te Nieuwpoort-Bad op wandelafstand van de winkelstraat, het strand en het openbaar vervoer. Contacteer ons voor meer info. T 058/62.50.50

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Kantoor Albert I laan 99, 8620 Nieuwpoort

Bekijk cv

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Algemene staat Nieuwe staat
Tuin -
Bouwjaar 2019
Renovatiejaar -
E peil 45
Kadastraal inkomen -
Dak nieuw
Beglazing Dubbel glas
Verwarming Aardgas
Bouwvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built attest -
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Interesse in dit pand?