Bouwgrond te koop Lombardsijde
Bouwgrond te koop Lombardsijde - 9677
  • € 60.000
  • Bouwgrond REF. TK/1914/L2 Santhovenstraat 34, Lombardsijde

Bouwgrond te koop Lombardsijde

  • 156 m2 Opp. grond

Bouwgrond - € 60.000

Santhovenstraat 34, Lombardsijde

Bouwgrond te koop gelegen in de Santhovenstraat te Lombardsijde. Perceel bestemd voor half open bebouwing. Geen bouwverplichting. Bouwlagen: Maximum 2 met mogelijkheid één bijkomende woonlaag onder het dak. Bouwdiepte: GLVL: 15m 1e: 12m, 2e: 12m, dak: 15m. Centrale ligging vlakbij het lokale centrum van Lombardsijde. Mogelijkheid bijkopen garage in het achtergelegen garagecomplex. Contacteer ons voor meer info.

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Kantoor Albert I laan 99, 8620 Nieuwpoort

Bekijk cv

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Algemene staat -
Tuin -
Bouwjaar 2019
Renovatiejaar -
EPC referentie -
EPC waarde -
Kadastraal inkomen -
Dak -
Beglazing -
Verwarming -
Bouwvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Niet ingegeven
As-Built attest -
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Interesse in dit pand?